Copy of Copy of Copy of Copy of Buying Turkish Lira Online

Како гледати ТРТ Спорт уживо: свеобухватан водич

 • Запись изменена:27 октября, 2023
 • Время чтения:4 минут чтения
 • Рубрика записи:Культура

Бављење светом спорта нуди адреналин као нико други , а ТРТ Спорт је један од најгледанијих спортских канала у Турској, који нуди разнолику палету спортског садржаја.

Овај чланак улази у дубину ове платформе, пружајући увид у то како да приступе ТРТ Спорту уживо, посебно за ентузијасте који живе ван Турске. Укључите се док истражујемо динамику, програмску линију и ситнице уласка из иностранства.

Како гледати ТРТ Спорт уживо

Историја ТРТ спорта

ТРТ Спорт, основан 9. августа 2010. године, првобитно је имао за циљ да замени ТРТ 3, али је на крају радио заједно са њим. У 2014. канал је надограђен на ХД емитовање, побољшавајући доживљај гледалаца.

Власништво и досег

У власништву ТРТ-а и са седиштем у Анкари, ТРТ Спорт се може похвалити широким спектром лига и разних спортских организација, омогућавајући гледаоцима широм света да прате значајна такмичења уживо. Каналу се може приступити путем сателита, земаљског емитовања, кабла и интернета, што онемогућава да пропустите своје омиљене програме.

Свеобухватна спортска покривеност

ТРТ Спорт је познат по најновијим спортским вестима, како на националном, тако и на међународном нивоу. Канал нуди разнолику понуду програма, осигуравајући да навијачи могу без напора да приступе вестима у вези са омиљеним спортовима на свим уређајима.

Спортски програми ТРТ (2023-2024)

Copy of Copy of Copy of Copy of Buying Turkish Lira Online 1

Од „Спор Студиосу“ који држи пулс спортског света до „Аврупа Студиосу“ који доноси европски фудбал у Турску, ТРТ Спорт приказује низ програма, услужујући различите спортске ентузијасте.

 • Спор Студиосу
 • Спор Мансет
  • Најтоплија дешавања у свету фудбала, вести о трансферима, повреде и још много тога су у емисији “ Спор Мансет ”… Џем Диздар и Серкан Иеткин, један од најпопуларнијих турских спортских коментатора и презентера, састају се у овом програму. Спор Мансет, који се емитује уживо сваког радног дана, емитује се на каналу ТРТ Спор у 11.00.
 • Илк Баскı
  • „Прво издање“ (Илк Баскı) је идеалан програм за оне који желе да међу првима сазнају све спортске вести. Сваког радног дана можете остати са нама да бисте чули најтоплије догађаје из прве руке. О најважнијим дешавањима у свету спорта можете бити обавештени у првим сатима дана. Програм, који воде Мурат Каргı и Дила Озердем, емитује се на екранима ТРТ Спор у 07.00.
 • Гундем Футбол
 • Аврупа Студиосу
  • Срце европског фудбала куца у Турској уз програм „Европски студио“ (Аврупа Студиосу). Најважнији догађаји из европских лига, дерби утакмица, флеш трансфери… Све о европском фудбалу можете пронаћи у овом програму. Програм води успешни дуо Ербатур Ергенекон и Вели Јигит. Аврупа Студио доноси најновије вести на екране ТРТ Спор сваке недеље у 11.00.
 • Хедеф Супер Лиг
  • Утакмице одигране у 1. лиги Турске фудбалске федерације вреднују се у програму „Таргет Супер Леагуе“ (Хедеф Супер Лиг). Тимови који ће искорачити у Супер лигу и најважније утакмице 1. лиге су укључени у овај програм. Хаири Улген својим коментарима прати програм који води Цунеит Ерсан. „Таргет Супер Леагуе“ очекује навијаче прволигашких тимова на екранима ТРТ Спор.
 • Баслама Вурусу
 • Стадион
 • Гун Ортасı
 • Илери 3’лу
 • Текник Анализ
 • Спор Меркези
 • Дакика Скор

Како гледати ТРТ Спорт уживо у иностранству?

Copy of Copy of Copy of Copy of Buying Turkish Lira Online 2

Можда ће изгледати тешко гледати директан пренос на сајту ТРТ Спорт из страних земаља због регионалних ограничења која намећу креатори садржаја. Ова ограничења су постављена да би се заштитили интереси креатора који желе да продају свој садржај одвојено у различитим регионима.

Међутим, сваки корисник интернета има јединствену ИП адресу повезану са његовом географском локацијом, која одређује садржај којем може приступити. За гледање ТРТ Спорт уживо изван Турске, кључ је добијање турске ИП адресе.

Коришћење виртуелне приватне мреже (ВПН) може помоћи у превазилажењу ове географске баријере. ВПН омогућава корисницима да се повежу на сервер у Турској, обезбеђујући им турску ИП адресу и омогућавајући приступ ТРТ Спорт уживо са било ког места у свету.

Информације о фреквенцији

За приступ ТРТ Спорт-у преко сателита, прецизне и ажурне информације о фреквенцијама су кључне. Ево детаља за Турксат 3А и Турксат 4А:

СателитФреквенцијаПоларизацијаСимбол РатеФЕЦ
Турксат 3А11054 Ввертикално (В)300003/4
Турксат 3А11096 ХХоризонтално (Х)300005/6
Турксат 4А11794 Ввертикално (В)300003/4

ТРТ Спорт Иоутубе канал

Поред тога, ТРТ Спор дели важна спортска такмичења уживо на свом Иоутубе каналу . Путем овог канала можете лако да пратите важне догађаје који се емитују на ТРТ Спор где год да се налазите у свету.

ТЛ;ДР

ТРТ Спорт, познати турски спортски канал, нуди разноврстан и актуелан спортски садржај.
Канал има различите програме који покривају широк спектар спортова.
Регионална ограничења се могу заобићи коришћењем ВПН-а за добијање турске ИП адресе.
Тачне информације о фреквенцији су неопходне за сателитско гледање.
Уз праве алате и информације, гледање ТРТ Спорта уживо са било ког места је могуће.