تخطى إلى المحتوى

Media Markt Τουρκία

Το Media Markt Turkey είναι ένα από τα μεγαλύτερα καταστήματα που πωλούν ηλεκτρονικά είδη, κινητά και ηλεκτρικές συσκευές στην Τουρκία, καθώς το τουρκικό Media Markt παρέχει τις τελευταίες συσκευές σε ανταγωνιστικές τιμές.

Η Media Markt πωλεί πολλά προϊόντα σε όλη την Τουρκία και προσφέρει πολλές ελκυστικές εκπτώσεις.

Media Market Τουρκία

Media Markt Τουρκία

Η Media Markt είναι μακράν ο μεγαλύτερος πωλητής ηλεκτρονικών ειδών στην Ευρώπη, προσφέροντας μια πληθώρα προϊόντων από υπολογιστές και κινητά τηλέφωνα μέχρι συστήματα τηλεόρασης και βίντεο, από συστήματα οικιακού κινηματογράφου μέχρι φωτογραφικές μηχανές και από κονσόλες παιχνιδιών μέχρι λευκές συσκευές από ψυγεία, πλυντήρια ρούχων και μικρές οικιακές συσκευές.

Το πρώτο κατάστημα Media Market στην Τουρκία άνοιξε τον Σεπτέμβριο του 2007 στην Κωνσταντινούπολη και το 2013 η Media Market εγκαινίασε τον ιστότοπο για ηλεκτρονικές αγορές.

Πώς να αγοράσετε από τη Media Markt Turkey

Μπορείτε να αγοράσετε από τη Media Markt κάνοντας κλικ εδώ για να μπείτε στον επίσημο ιστότοπο.

Αναζητήστε το προϊόν που θέλετε να αγοράσετε ή περιηγηθείτε στον κατάλογο των προϊόντων της Media Markt Turkey.

Αφού επιλέξετε τα προϊόντα που θέλετε να αγοράσετε, συνδεθείτε ή εγγραφείτε στον ιστότοπο και μπορείτε να ολοκληρώσετε τη διαδικασία αγοράς χωρίς να χρειάζεται να εγγραφείτε μόνο μέσω του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου.

Εισάγετε τη διεύθυνση αποστολής στην οποία θέλετε να παραλάβετε τα προϊόντα σας και, στη συνέχεια, ολοκληρώστε τη διαδικασία πληρωμής.

Παρακολουθήστε την αποστολή online

Μπορείτε να παρακολουθείτε τα προϊόντα που παραγγείλατε κάνοντας κλικ εδώ και στη συνέχεια να εισάγετε τον αριθμό παραγγελίας και τον αριθμό του κινητού σας τηλεφώνου για να γνωρίζετε τις τελευταίες εξελίξεις της αποστολής σας.

Media Market Τουρκία

Λέσχη MediaMarkt

Το MediaMarkt club παρέχει πολλές προσφορές, εκπτώσεις και κουπόνια στους χρήστες του, όπου μπορείτε εύκολα να ενταχθείτε στο MediaMarkt club.

Όταν γίνετε μέλος του Media Market Club, θα λάβετε ένα κουπόνι καλωσορίσματος αξίας 50 λιρών, καθώς και ένα εκπτωτικό κουπόνι αξίας 50 λιρών για τα γενέθλιά σας.

Μπορείτε να γίνετε μέλος του MediaMarkt CLUB κάνοντας κλικ εδώ, ή από την εφαρμογή Media Market, ή ζητώντας μια κάρτα μέλους από το κατάστημα Media Market.

Η ιδιότητα μέλους παρέχει τα ακόλουθα οφέλη:

– Εκπτωτικά κουπόνια:

Ως κάτοχος της κάρτας μέλους MediaMarkt Club, μπορείτε να κερδίσετε δώρα έκπληξη καθώς και εκπτωτικά κουπόνια σε κάθε τρίτη αγορά.

Μπορείτε να λάβετε εκπτωτικά κουπόνια αξίας 30, 60 και 120 TL.

– Παράταση της περιόδου επιστροφής:

Ενώ η περίοδος επιστροφής χωρίς όρους για προϊόντα που αγοράζονται χωρίς καμία δικαιολογία είναι 14 ημέρες, οι κάτοχοι της MediaMarkt Club Membership Card έχουν ειδική περίοδο επιστροφής 28 ημερών.

– Ειδική αγορά μέσων ενημέρωσης
Προσφορές Η Media Market προσφέρει ειδικές προσφορές στα μέλη που περιλαμβάνουν εκπτώσεις σε ορισμένα προϊόντα κατά καιρούς.

– Δώρα

Το MediaMarkt CLUB προσφέρει μεγάλο αριθμό δώρων στους πελάτες του με την ευκαιρία να κερδίσουν με την αγορά τους. Θα κερδίσετε όμορφα προϊόντα δώρων και εκπτωτικά κουπόνια που καθορίζονται ανάλογα με το ποσό των αγορών.

– Online τιμολόγια

Τα μέλη του MediaMarkt CLUB δεν υποχρεούνται να κρατούν τα τιμολόγιά τους μετά τις αγορές τους. Μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο ιστορικό αγορών σας για όλες τις αγορές μελών από τα καταστήματα, το mediamarkt.com.tr ή την εφαρμογή MediaMarkt για κινητά.

Αγορά μέσων ενημέρωσης Τουρκία

Υπηρεσίες που παρέχονται από την Media Markt Turkey

Υπηρεσίες τεχνολογίας

  • Υπηρεσία εγκατάστασης υλικού για πρώτη φορά
  • Υπηρεσία Antivirus
  • Υπηρεσία δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και μεταφοράς προσωπικών δεδομένων
  • Υπηρεσία προστασίας οθόνης από χτυπήματα και γρατσουνιές
  • Λήψη λογισμικού

Πρόσθετες υπηρεσίες εγγύησης

Η Media Markt Turkey παρέχει στους πελάτες της πρόσθετες υπηρεσίες προστασίας, οι οποίες είναι μια ολοκληρωμένη υπηρεσία ασφάλισης έναντι τυχαίας ζημίας, θραύσης ή κλοπής.

Επιπλέον, η ασφάλιση της Media Markt εγγυάται ότι θα επισκευάσει ή θα αντικαταστήσει γενικά το κινητό σας τηλέφωνο ή την ηλεκτρονική σας συσκευή σε περίπτωση βλάβης, ανεξάρτητα από την αιτία, ανά πάσα στιγμή.

Η Media Markt παρέχει επίσης πλήρη προστασία εφ’ όρου ζωής από σπασμένη οθόνη τηλεφώνου ή οποιαδήποτε προβλήματα σε περίπτωση που αποκτήσετε ένα κάλυμμα 3D για την προστασία του κινητού.

Εξυπηρέτηση μετά την πώληση

Υπηρεσία επιστροφής και ανταλλαγής προϊόντων


Μπορείτε να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε από τη Media Markt Turkey για περίοδο 14 ημερών, υπό την προϋπόθεση ότι τα προϊόντα που αγοράσατε από τα καταστήματα δεν έχουν ανοιχτεί και δεν έχουν χρησιμοποιηθεί.

Ωριαία υπηρεσία παράδοσης κατ’ οίκον

Δεν χρειάζεται πλέον να περνάτε μια ολόκληρη ημέρα στο σπίτι για να παραλάβετε την αγορά σας. Η MediaMarkt θα παραδώσει όλα τα προϊόντα που παραγγείλατε σε μια συγκεκριμένη ώρα της ημέρας.

الشراء من تركيا مع الشحن الدولي

هل مازلت لا تستطيع الشراء من تركيا؟ لم تعثر على شحن دولي؟ نحن هنا لمساعدتك!

هل تعلم أنه من الممكن الآن التسوق عبر الإنترنت من المواقع التركية دون أن تكون بالفعل في تركيا؟ يمكنك التعرف في المقالة التي أنشأناها على طريقة الشراء من تركيا مع شحن دولي، خطوة بخطوة!

Επικοινωνία με την τουρκική Media Markt

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών της Media Markt στην Τουρκία στον ακόλουθο αριθμό:

0 850 222 1 500

Μπορείτε επίσης να στείλετε ένα μήνυμα κάνοντας κλικ εδώ.

Ηλεκτρονικές αγορές από την Τουρκία

Εκτός από τη Media markt, υπάρχουν πολλοί διάσημοι τουρκικοί ιστότοποι από τους οποίους μπορείτε να αγοράσετε προϊόντα, κυρίως ο ιστότοπος Amazon.

Η Trendyol είναι επίσης ένας από τους σημαντικότερους τουρκικούς ιστότοπους για ηλεκτρονικές αγορές, εκτός από το N11 και το GittiGidiyor.